Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

ÄKTENSKAPSTYCKE -tanka

Försommarvärme

i björken skatpars kurtis

stjärtfjädrar skakas

hesa skratt och pladder hörs

om bostadsfunderingar




Bunden vers (Tanka) av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 218 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2019-04-19 17:58



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Dessa pippifåglar :)

Vi vände i skogen idag för vi tror vi hörde en tjäderhane göra sin knäppningar
2019-04-23

  Stanley Rydell
”För djuren är väl också människor, ja det är just vad dom e’” (fritt efter Djurens brevlåda). Riktigt fyndigt diktat!
2019-04-21

  Blomma-Stjärna VIP
fin!
2019-04-20

  ResenärGenomLivet VIP
En riktigt mysig tanka...
2019-04-20

  Poeten Salvador VIP
Småfåglarna kvittrar i full frihet i Småland
2019-04-20

  Feliaxel VIP
Väldigt trevlig läsning
2019-04-20

  ULJO
Riktigt kul
2019-04-19

  M.Eta
Kul tanka!
2019-04-19

  Niliboy
Den var rolig å så är det nog!
2019-04-19
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP