Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Moral



Anständiga ekon
i det svarta djupet
när den sjunkna
katedralen
försvann i lågorna
Guds gäldenärer
betalar de fattiga
med ett monument
samt påminnelser
utan krav




Fri vers av Owe Öst VIP
Läst 255 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-19 21:57



Bookmark and Share


  Engel
Oh. Det här var inkännande på en nivå som Macron aldrig hade mäktat med.
2019-04-23
  > Nästa text
< Föregående

Owe Öst
Owe Öst VIP