Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Flamberad kärlek

Mitt hjärta som klösbräda dina klor du vässa. Som antiloper längtar ut från sin själsliga fågelbur. Doften av frihet jag andas. Papegojblomma i avancerad håruppsättning jag stolt bär. Fjäderboa och kristall collier smyckar mig, i badkarets lagun jag sköljer bort nattens äventyr. Smultronlikör. Din kyss smakar smultronlikör. Som känslomässigt kall mannekäng du poserar framför mig. Jag lockar fram pantern inom mig medans jag går längs livets catwalk. Jag nu kan vässa mina klor med ditt hjärta som klösbräda.




Fri vers av Black raven VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-19 22:02



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Black raven
Black raven VIP