Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovetande känslan

Mina lungor
Är två blommor som andas in dig
Min mun är långt bort från skeden
Honung rinner långsamt ner halsen
Älden bränner upp allt bevis på sorg
I skuggorna skalas av sanningen - din och min
Naken som ett öga..




Fri vers av Barbara
Läst 147 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-19 22:48



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Barbara
Barbara