Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En text som får tolkas hur man vill


Tankar omkring

En kväll som denna så flyger tankarna omkring hur som helst

Att sitta i en bil och mila med dig gillar jag som allra mest

Tystnad under hög musik som spelas

Men de är absolut inte bättre än att 'kelas

Vilka eller vem är yngst vi eller natten?

Spelar ingen roll för mig så kan jag gå över eld och vatten

Är du dum eller bara allmänt trög?

Det är endorfiner av dig som gör mig alldeles hög

Det som gör en starkast kan även göra en svag

Det är oftast då man bara tänker natt som dag

Älska, älska inte, gilla eller ogilla det är olika hos alla

Men man ska alltid vara försiktig och se upp för att falla

Mina tankar skenar iväg ibland till och från

Ja typ som nu när hjärnan känns som spån

Från mig till er som läst allt detta

Tackar för tiden och låt alltid tankarna lätta!






Fri vers (Fri form) av Rhonja
Läst 151 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-19 23:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Rhonja
Rhonja