Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Min upplevelse, min tro.

 

 

Jag var nära honom där

men ändå på avstånd!

 

Var där vid korset

då Han mötte sin fader

ändå är jag här, nu!

 

Hur kan någon vara

på två platser samtidigt 

en plats där 

och en plats här.

 

Med en tidsavstånd 

på över 2000 år.

 

Är tron så stark

att det känns som om bibeln

och andra kristna skrifter

liksom finns inne i mig!

 

Vara där när det hände

och att vara här

och tro på det!

 




Fri vers (Fri form) av M M Mannheim VIP
Läst 283 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-20 00:01



Bookmark and Share


  mare VIP
Fint!
2019-04-21

  ResenärGenomLivet VIP
I tankarna kan man alltid vara nära...fina funderingar...
2019-04-20
  > Nästa text
< Föregående

M M Mannheim
M M Mannheim VIP