Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Känslan av kärlek.


Känslor

Tänk att jag älskade dig så, så som jag aldrig älskat någon förut.
Känslan jag hade för dig var så stor och mäktig.
Kärleken så enorm. Kärleken så sann. Kärleken så sann.
Vad hade jag för det. Ingen ting. Du spottade mig i mitt anlete.
Du bedrog mig med alla du bara kom åt.
Tur nog så läker tiden såren som du slet upp i mitt hjärta.
Slet upp i min själ. Krossade mitt jag.
Nu är jag läkt, men jag saknar dig.




Fri vers av Duvans totte
Läst 107 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-20 00:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Duvans totte
Duvans totte