Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ingen titel

Genom ett blommigt dunkel kommer ni fram
Bakom svalg av backtimjan och rosor
Jag har hunnit bli väl bekant med era märkliga väsen
Som både anger och bevarar den skarpa tonen
Då ni skapar de intilliggande sfärerna
Där ni låter oss växa i
Fram till att natten övertar anger ni tonen
Och plånas ut då himlen släcks ned




Fri vers (Fri form) av Lennart Andersson
Läst 117 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-20 08:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lennart Andersson