Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När solen skiner


Jag tror jag kommer klara det här
(det känns så idag när solen skiner)


det gick ju bra
förut
med dig
då borde det
inte
vara några problem



utan dig




Fri vers av Havanna
Läst 204 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-04-20 10:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Havanna
Havanna