Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ordlek... Bara så...

Så för föda, vad är detta...
Kan någon om det här berätta...
Vad det handlar om...
Men en tanke ju kom...
Matho åt djur är väl det rätta!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-20 10:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt