Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Glad påsk älskade klokuggla <3


silverstammade bokträd

 

stod som förtrollad

visslande flög morgonvinden

ivrigt som Peter Pan ur bädden

Yrvakna började fåglarna fila på morgonsången

solen spred ut glitter över allt sprittande liv

regnmolnet neg och bockade,

reste vidare med automobil

 

så är livet ändå skönt att skåda

att se hur solen glöder

i en droppe kåda :)

 

 




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 295 gånger
Publicerad 2019-04-20 10:31



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP