Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

"Stäng av stygglåten!"

Stäng av stygglåten på radion, kunde min far utbrista i, när han kom hem från sitt jobb i det larmande oväsendet på sågverket; och behövde lugn och ro för sina öron.

På samma sätt kan jag själv också känna mig; nu många decennier senare. Men nu är det inte musiken i radion som är problemet utan istället de andefattiga programmen typ Spanarna och Lanzkampen som är mentalt ohygieniska till att sända ut till allmänheten.




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Valter Örn VIP
Läst 233 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-20 10:53



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Valter Örn
Valter Örn VIP