Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kors - Haiku

 

 

Jesu lidande

på korset upphängd han blev

människor grymma 




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-20 10:56



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Snickarn' hade det inte lätt
2019-04-21

  Per Drysén
Hela tiden och alltid
2019-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP