Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ovanför den lilla byn

Tanken flyger upp och ner
Likt en fågel du ej ser
Osynlig för blotta ögat
Flaxar hit och dit
Ingen vet hur den kom hit

Under över alla under
Tankens kraft kan väcka liv
Inte bara tidsfördriv

Tänk att du nu svävar fram
och åter
Likt den mås du faktiskt
ser i skyn
Högt ovanför den lilla byn

Större än du någonsin trott
syns världen vara från en
högre höjd

Hoppas det känns riktigt bra
Och att du är nöjd




Bunden vers (Rim) av Lottie Ålhed VIP
Läst 159 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-20 11:51



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP