Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rannsakan

Småsint

snål

sniken med vänliga ord.

Svag!

Lika översvallande

gemytlig och varm

mot en

Lika intensivt

ointresserad och frånvänd

mot en annan.

 

Visst gör det ont att ickemötas så

Rannsakar mig själv

Finner inte fem fel

som förtjänar detta

kalla bemötande

 

Möjligen har jag visat mod

Möjligen passar jag inte in

Möjligen visar Universum

med hela handen att det är dags att gå.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Livet1 VIP
Läst 199 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-20 12:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1 VIP