Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Den första vårsolen på vit vinterhud.


Soldyrkan

Solen slickar i sig

min fukt

 

smeker mig tillgänglig

letar sig in 

med sitt ljus

i djupaste grottan

 

Jag är rörlig

sensuellt öppen

i tanke och kropp

 

Solen tar mig

har mig

för alltid.




Fri vers av Livet1
Läst 240 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-20 12:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1