Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ägodel

en tappad ägodel
gåvan du ville ha för evigt
glädjer någon annan nu




Fri vers (Fri form) av trerader
Läst 220 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-20 13:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

trerader
trerader