Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Men ibland behöver kropp och sinne bara få vara och tillåtas vila.


Vårtrött

När smärtande muskler

skriker efter rörelse

och jag fortsätter 

stirra på vita, lätta fjädermoln

i blå himmel

 

För att jag är så fast i tröttet.

 

När orken är borta

och jag ligger kvar

stirrandes i dött tak

medan maskrosorna

trotsar asfalten och

slår ut i våren

 

För att jag är så fast i tröttet.

 

Då är det bra att du hör av dig

 

Blåser frisk luft i mina mentala lungor

Drar mig till träden

och gör mig skogsvild

med dig.

 

 

 

 




Fri vers av Livet1 VIP
Läst 286 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2019-04-20 14:07



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Livet1
Livet1 VIP