Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vitaminboggie

 

hackar först rött, därpå allt grönt

i kistan kittlar det så skönt

en gul lök kommer även på besök

mera grönt borde finnas i varje kök

i värmen ligger vitaminerna en stund och gosar

dofterna sinnet rosar 

på tallriken behöver allt mycket plats

två skivade ägg slåss, de måste ta sats

topping  finhackad purjolök

ger kusin Vitamin, värd ett försök 

 

pst kinesisk mushroom soja också

använd ekologisk rapsolja när ni sauterar

 

*

Med nyttigt innanför västen

orkar vi med resten

Fönstren de ska putsas

och inte får det fuskas

blommor ska planteras, det ska sopas och fejas

överallt det snickras och grejas

fåglarna som i snåren kvittrar

låter som de åt människan fnittrar

 

Glad Påsk!

 

 

 




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 282 gånger
Publicerad 2019-04-20 14:58



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP