Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Några tips för den som vill skriva mera och bättre

läs. läs mycket. läs ännu mera.

tillbringa mindre tid på sociala medier.

titta mindre på TV - inklusive HBO, Netflix m.fl.

skriv. skriv mycket. skriv ännu mera.

var ärlig. skriv det du känner för och vill skriva.

använd alla fem sinnen - syn, hörsel, smak, lukt, känsel.

försök få in rörelse i det du skriver.

tre delar i innehållet: 1/3 läst, 1/3 upplevt, 1/3 hittepå.

ha ett liv. observera omvärlden - man måste ha nånting att skriva om.

motionera - hjärnan behöver syre för att fungera optimalt.




Övriga genrer (Essä/Recension) av Tomas Karlsson VIP
Läst 311 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2019-04-28 13:56



Bookmark and Share


  Tea Frid
Uppmuntrande, uppmanande, (utmanande tycker kanske någon) text. Bra konkreta tips som jag alltid behöver påminna mig om. Glömmer ibland bort att gå förbi poesihyllorna på biblioteket. Även andra genrer inspirerar och när texttänkandet förstås, men på sistone har jag faktiskt lånat och läst en del poesi också. Det är något särskilt att läsa böcker istället för från skärmen.
2019-04-30

  Kungskobran VIP
Sätt upp dead lines
2019-04-28
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP