Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Redan görs artificela maskiner human.


Artificiell intelligens och robotar kommer att orsaka en "epidemi" av självmord på vår planet.
arbetslöshetsdystrofi ", där endast 500 miljoner jobb kommer att finnas tillgängliga i världen. För närvarande är planetens befolkning 7,6 miljarder människor. Enligt experter  kommer autonoma fordon att lämna en tredjedel av världens befolkning utan arbete. Således kommer antalet människor som konsumerar alkohol, droger och kommer att gå in i depression kommer att accelerera.
artificiell intelligens är stark att människor inte har något annat val än att slå samman med en ny art som heter "homo machinus",
som tror att det är mycket möjligt att ha mycket avancerade civilisationer i universum i flera miljarder år som har gått igenom den organiska fasen.
Dessa former av liv är styrd av teknik snarare än biologi.
människor måste bli cyborgs för att inte vara irrelevanta i framtiden.
När konstgjorda intelligenssystem utvecklas måste människor kompensera för de biologiska svagheterna de har genom att integrera datorer i sina egna hjärnor.




Fri vers (Fri form) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 188 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-20 15:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP