Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag har blivit beroende

och måste få skriva av mig lite, helst varje dag
för att ha en chans att kunna må riktigt bra
Titta det där som jag skrev alldeles nyss vart väl
någorlunda bra poesi
För när jag tryckte ner mina tangenter på min dator
så släppte jag lös min fantasi och energi
Tankar som blev till ord
Så i mitt huvud snurrar det precis hela tiden
Precis som våran jord snurrar runt sin egen axel
Så efter att jag har skrivit ner ett alster skickar jag
genast in det på Internets Poeter.Se
då jag serverar det på alla era bord
Hoppas att ni ska tycka om det som ni får läsa

Hoppas att ni nu har förstått att jag mer eller mindre
är skrivberoende
Måste bara få dela med mig, utav mig själv, för att ha
en chans att kunna må riktigt bra
Skratta och vara glad..

Ken Cassel
20/4-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 110 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-20 15:59



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel