Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HEDENDOMLIG OCH EGENDOMLIG PÅSK

färgglada vippor

what are they good for?

absolutely nothing!

bara en tom

meningslös tradition

när allting kommer omkring

barn som klär ut sig

till häxor - jaha

är det kristendom?

det är som jul och som haloween:

vidrig hedendom!

folk flinar upp sig

kväker: "glad påsk!"

vilken kraftansträngning

skönt dock att eländet

snart tar slut

fast måndag är en förlängning

 

LARZ GUSTAFSSON 20/4 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 169 gånger
Publicerad 2019-04-20 16:21



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
150% sant!
Tack för det!
2019-04-20

    ej medlem längre
Häxor är ockultism, alls inget att leka med!
2019-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP