Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

heliga helvete

full, plågad och brydd av alla saker jag redan nu tror att du hatar
jag mår illa och du vägrar lämna varenda vrå i mina oskyldigt vita lakan
skrubbar mig askgrå med såpa och galltvål
och fyra droppar kvarbliven cointreau
rengör mina fem-sex sinnen från hur det forsade ut ur dina öppna sår
som sa mig så mycket mer än fem tarotkort och ett horoskop




Fri vers (Fri form) av absentis
Läst 199 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2019-04-20 16:23



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

absentis