Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

DET STORA SPRÅNGET

jag läste om tintins

resa till månen

sedan blev jag stor

jag läser om den

förlorade sonen

och om hans äldre bror

mitt stora språng

från fiction till sanning

från inbillning till

himmelskt ljus

ett jättesprång

en mäktig förvandling

det gamla störtades i grus

 

läkaren lukas

fick nåd att nedteckna

skildra vad Jesus gjort

även matteus, johannes och markus -

detta var större än stort!

 

Ordet har sprängkraft

och makt att förvandla

alla som ärligt vill

tro på Guds Ord

och låt sedan tron handla

då kommer Anden till

 

LARZ GUSTAFSSON 20/4 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 198 gånger
Publicerad 2019-04-20 16:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP