Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egil. Va? Vilken Egil?

Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jag älskar dig. Jagälskardig jagälskardig jagälskardig jagälskardig.
Jag andas- älskar dig
Jag blundar- älskar dig
Jag gråter- älskar dig
Jag skrattar- älskar dig
Jag drömmer- älskar dig
Jag skriker- älskar dig
Jag ber- älskar dig
Jag tänker- älskar dig
Jag pratar- älskar dig
Jag skriver- älskar dig
Jag dansar- älskar mig

Jag ser vatten- älskar dig
Jag ser blått- älskar dig
Jag ser rött- älskar dig
Jag tänker regn- älskar dig
Jag säger stadsvy – älskar dig
Jag tänker på gran- älskar dig
Jag äter bröd- älskar dig
Jag lagar köttfärs- älskar dig
Jag tänker på tunnelbana- älskar dig
Jag minns Stockholm- älskar dig
Jag minns dig- älskar, älskar, älskar
Jag minns ditt rum, ditt andra rum, din kök, ditt andra kök.
Jag minns kuddar, tavlor, ---din lukt.
Dig Dig Dig Dig Dig- älskar älskar dig.
Älskar dig
Jag minns din lukt, din lukt, din lukt, bara din lukt, det är det enda jag vill känna, för evigt.
Jag minns att det var som himlen att vara med dig. Ja, jag tänkte det flera gånger.
"Hå, jag har kommit till himlen."
Du fick mig att skratta.
Att gråta.
Och du lärde mig så otroligt mycket om mig själv, om världen- och om dig.
Det var verkligen fantastiskt, totalt underbart. Mina lungor vidgas av lycka bara jag tänker på det.
Jag saknar dig.
Varför varför? Jag älskar ju dig. Du älskar ju mig.
Men nu är det verkligen över,
tyvärr och äntligen.




Fri vers (Fri form) av KAHE
Läst 155 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-20 18:00



Bookmark and Share


  alicja lappalainen VIP
gör det att medicinera?
2019-04-20
  > Nästa text
< Föregående

KAHE