Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spindeltråd

Linan av spindeltråd

Elastisk och guldbelyst
likt blondinens tunna
hårstrå

Gungar mellan
barrträdens rader
och insekters virvlande
dans
till talgoxens ti tu ti tu ti tu

Genom ögats lins
fångar samlaren intryck
ännu en stund

Innan solen faller i havet
och citronfjärilen
fladdrar vidare över
skogsbacken

I skymningen




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-20 19:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP