Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: P-O Flodström


EXPERIMENTELLT

Nu kommer Vreden från heden

på den gamla mopeden

Han skriker oerhört aggressivt:

"Nu glesnar leden!"

Nu kommer Vreden från heden

den lastgamle smeden

Och han vill avyttra tvåhundrafem

smedförkläden

Ja, dit man kommer så tar man ju

givetvis seden

Så tänker Vreden och ställer

ifrån sig mopeden

"Jag har en mössa från Togo

men ingen att ge den!"

utbrast så Vreden från heden

den märklige smeden

 

LARZ GUSTAFSSON 20/4 2019

 

Varför gjorde jag så här?

För att jag kunde!




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 205 gånger
Publicerad 2019-04-20 19:04



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Härligt galet
2019-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP