Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


i bäcken har jag fångat kräftor, i sjön en gädda på långrev. över isen har jag dansat på stålklädd skena 2017-05-03 kl 09:54/sommaren 2016/


Södertälje



Som en orm ringlar sig vägen fram
mellan furors höga stam
dessemellan en ljus glänta
resanden sin vila får vänta
svartvita stammar
deras öppna famnar
värme åt vandraren ger
gå bara framåt och ljuset du ser
vägar så sköna
och du ser dalar så gröna
då soldiset i fjärran
lyfter


*

Kommentar Södertälje

Öknens Ros Vackert inbäddad är stugan
i grönskan och en fin dikt till detta
2017-10-04




Bunden vers (Rim) av morgonstjärna VIP
Läst 374 gånger
Publicerad 2019-04-20 19:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP