Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag i mina "tidiga vuxna år" kan man nog säga...


Förlorad kärlek

Huvudet skakar
Blicken mot marken den flackar
Vad hände egentligen med oss?
Vi som skulle erövra världen tillsammans?

Var det när du sa de där orden?
Var det när jag styrde oss mot en särskild kurs
Eller när du falskeligen anklagade mig?
Som denna illusion brast itu?

En känsla av eufori som förbytts i tragedi
Svallvågor av total lycka i hela min kropp
Men jag byter så skinn när leda tar över min knopp

Vad är denna kalla bris mitt i city?
Ej längre beskyddad av tunnelbanans kalla sfär
Ögonen fladdrar, höger till vänster
När jag nödgat söker mitt koffein




Fri vers (Fri form) av Masterlord
Läst 196 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-20 19:41



Bookmark and Share


  Lottie Ålhed VIP
Tydlig bild av kylan i tunnelbanans sfär Besvikelse och frågor kring detta. Att nödgat söka sitt koffein. Lite hemlighetsfull text som kan tolkas på olika sätt. Skapar bilder. Applåd!
2019-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Masterlord