Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En dag är man helt sonika inte längre den lille oskyldige gosse man en gång var.


Spegel, spegel

Spegel, spegel på väggen där
Beskåda mig när du hör om ångest som skär
Förtälj för mig: En ung, eller blott gammal man?
Att påbörja detta projekt: Är det något han kan?

En generation som ej är vad den var
När det "osynliga" kommer och tar
Glädje av sällan skådat slag
Det har jag inte sett på ett bra tag




Bunden vers (Rim) av Masterlord
Läst 250 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-20 19:50



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Jag var långtifrån oskyldig ens då.
2019-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Masterlord