Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ängel i nöd

Den vackra skimrande ängel hade skadat sig kraftigt
efter att den hade landat helt misslyckat
För den hade inte bara brutit en vinge utan två
Alltså
Ner ifrån det blå kom den vackra ängeln och när den
gjorde illa sig vart plötsligt hela himmelen grå
Så nu hade ängeln inget annat val än att börja gå
och det var då som den stötte på dig
Och i dina armar sjönk nu ängeln ihop med orden
Rädda mig!!!!

En ängel i nöd!

Ken Cassel
20/4-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 128 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-20 20:25



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel