Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

På tåget som går på räls

sätter vi oss tätt intill varann
Sedan så mumlar hon någonting konstigt för att sedan
bara luta sitt huvud emot min ena axel och slappna av
och somna in
Men jag tyckte att det lät som om, att med dig min älskling
så känner jag mig trygg för när jag är tillsammans
med dig så känner jag inga andra krav
För du låter mig alltid lugnt och stilla få somna in
medan du själv är vaken och håller koll på läget
Du håller alltid koll på vilka som kliver på och vilka
som kliver av tåget vid varje station som tåget stannar vid
Så när jag lutar mitt huvud emot din ena axel känner jag
bara en inre frid
Börjar bara drömma en massor av lyckliga tankar
för du är så fin
Väck mig när vi är framme, älsklingen min..

På tåget som går på räls!

Ken Cassel
20/4-2019




Fri vers av Ken Cassel
Läst 115 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-20 21:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ken Cassel