Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tåras för något.

Tåras för något.
Det är ögat det.
Något så självklart ,
är inte alltid det.




Bunden vers av Mim
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-20 21:19



Bookmark and Share


  Gunilla VIP
Oj, vad den känns!
Minns!
Längtan!
Lyckan!
Förlusten!
Längtan!
Hoppet!
Lyckan!
Rädslan!
Hur kunna känna vad den andre känner?
Hur kunna dela.......?
2019-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Mim