Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Om nu ett barn blir till, oj vad jag tänker på det.

Vi försöker aktivt, nu känns det som jag är gravid igen.
Fastän förra gången var jag det ej.
Men ändå så kändes det så, jag ville det så väl.

Och nu åter, känner jag igen känslan igen, känslan av att vilja, och känslan av att vara gravid.Vi får se.

Och nu när jag vet, att vi verkligen försöker få barn, så tänker jag på det hela tiden.
Hur ska min pojkvän förstå detta?




Bunden vers av Mim
Läst 165 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-20 21:25



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Det är lätt att blanda ihop önskningar/ känslor med logik. Vill man något tillräckligt mycket kan det tillslut bli exakt som du beskriver det. Man letar tecken, tillslut uteblir den där mensen.. men inget barn syns till. Psykologiskt
2019-04-21

  Gunilla VIP
Gunilla
Oj, vad den känns!
Minns!
Längtan!
Lyckan!
Förlusten!
Längtan!
Hoppet!
Lyckan!
Rädslan!
Hur kunna känna vad den andre känner?
Hur kunna dela.......?
2019-04-20
2019-04-20

  Hopplös själ
Bra fråga :)
Hur ska du förstå hur det känns att inte vara förberedd när barnet kommer.
Att inte "känna" av den kroppsliga förändringen.
Att helt plötsligt så förändras allt på riktigt fast du på sätt och vis inte är förberedd?

Alla har vi olika upplevelser!
Inte alltid lätt att sätta sig in i andras situation. ;)
2019-04-20
  > Nästa text
< Föregående

Mim