Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Detta är det första verket av poesi jag någonsin publicerar och jag hoppas givetvis att få dela ett flertal mer texter med er i framtiden.


Duvdrömmar

Jag har en duva begraven i mitt bröst
I nattens tystnad ekar dess bultande slag
Dess vanmäktiga skrik berättar om friheten
Kanske är det här alla mina drömmar ligger
Planer att flyga fritt från Paris till Moskva
Kanske är det här mina drömmar stelnar
Förblir fiktion inom korgens fångenskap
Likt livets reflektion av det som aldrig var




Fri vers (Fri form) av Gustav Sundström
Läst 443 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-20 23:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Gustav Sundström
Gustav Sundström