Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

öppna upp för hoppets melodi

vi har alla våra dagar -
vad hjälper det att klaga
över att vi blivit tok- förkylda

i bacillernas krig
gäller det att hänga med
genom hosta, snor och frossa

- attjo
inte leka med vårt älvatroll
punkt slut

det är tid för kamferångbad
citron och varm dryck
fårskinn och poesi

tid att sjunka ned
möta botten
och öppna upp
för hoppets melodi!




Fri vers (Fri form) av Blomma-Stjärna VIP
Läst 258 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-20 23:53



Bookmark and Share


  Anya VIP
"det är tid för kamferångbad
citron och varm dryck
fårskinn och poesi "

Jaa du kan sannerligen fånga hoppet och hur man är snäll med sig själv, både på ett fysiskt och psykologiskt plan.
2019-04-24

  Anya VIP
"det är tid för kamferångbad
citron och varm dryck
fårskinn och poesi "

Jaa du kan sannerligen fånga hoppet och hur man är snäll med sig själv, både på ett fysiskt och psykologiskt plan.
2019-04-24

  Respons VIP
Det kan vara skönt att ibland hänge sig åt en förkylning till dess man blir frisk igen.
2019-04-24

  Feliaxel VIP
Våren är hoppets tid
2019-04-23

    Elisabeth Nilsson VIP
Fint diktar du om att ta elände med ro! Bättre dagar kommer.
2019-04-21

  Kungskobran VIP
Sjukdomar av lindrigare art har en mening man tvingas ta det med ro och ger tid för eftertänksamhet och läsning
2019-04-21

  Marita Ohlquist VIP
Du har en livskraft
som förkylningen inte stoppar
det dröjer inte länge
förrän du åter är uppe och hoppar!
2019-04-21

  ULJO
Jobbigt när det pågår. Hav tröst. Det går över.
2019-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Blomma-Stjärna
Blomma-Stjärna VIP