Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vem kan vara modig när allt finns att förlora

Och när de knopparna brister
Då finns det ingenting kvar
Av en människa
Hon, som skör, vacker och försiktig alltid har försökt
Försökt men aldrig kommit fram
Vad vi vet, som inte hon vet,
Är att hon aldrig kommer fram
Hon kommer aldrig få
Få det hon vill
Men säger vi det till henne
Då brister det
Faller det isär
Låt henne tro
Tro att det faktiskt går
Att det kommer gå
Jag tror
Jag tror att det går
Men det går inte
Det kommer aldrig gå
Tänk om hon visste.




Fri vers av Projekt överleva
Läst 249 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-21 02:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Projekt överleva