Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Helige Francois de Sales känner sig inspirerad!


Den livade poeten!

Ljuset har kommit

å poeten blir dyr

skaldar om fåglar,

fåglarns kvittrar

å sjunger så glatt

Solen nu värmer

man mår så gott

en glädje att dikta

låta det löpa,

visst det

blir fint!




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 242 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2019-04-21 05:56



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Verkligen fint.
2019-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy