Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


F.d. IQ

Länge var jag rätt intelligent
Sen förstod jag inte ens vad som hände




Prosa (Kortnovell) av Mats Edin VIP
Läst 198 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2019-04-21 06:22



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
Vem förstår nånting nuförtiden? :-/
2019-04-21

    Sefarge VIP
Grattis!
Du har nu mognat
och blitt till en
Överintelligent!
;)

2019-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Mats Edin
Mats Edin VIP