Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ljus och mörker

Du prövar dina ord
som en vindpust
flyger dom bort
lyfter mot ljuset
bildar ett nät
som lättar med vinden
formar ödets musik

När jag tittar bort
ser jag hägring
svävande mot skyn
som ber om nåd
som ber om förlåtelse
orden formar din mun
släcker min törst

Bortom hägringen
finns ett annan värld
där ljus är mörker
mörker är ljus
där hopp är förtvivlan
förtvivlan är hopp
orden söker sig











Fri vers (Fri form) av Kungskobran VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-04-21 08:40



Bookmark and Share


  Margit Grell
Vacker helhet.
..” hägring/som ber om nåd ”.
dröjer kvar.
2019-04-21

  Marita Ohlquist VIP
Utomordentligt bra skrivet, berörande, vackert och vemodigt!
2019-04-21

  Öknens Ros VIP
Flyktiga ord som färdas till annan värld där motsatserna är motsatser till varandra.
2019-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP