Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ännu en vår är mig given



Naturen är klädd i vårens skrud

blad och blommor, ögonfröjd

solen färgar vinterblek hud

njuter av livet, glad och nöjd




Bunden vers (Rim) av Marita Ohlquist VIP
Läst 538 gånger och applåderad av 31 personer
Publicerad 2019-04-21 09:43



Bookmark and Share


  Annaemi VIP
Fin dikt om hur våren väcker livslust!
2019-04-26

  Eva Helene VIP
Så glädjerikt detta och fint författat!
2019-04-24

  Johan Strömstedt
Fint fångat. Det finns en vänlighet inflätad mellan dina rader, som värmer lite extra i i vårsolen.
2019-04-23

  Olof Lagerhorn VIP
En vacker lovsång till en
efterlängtad vår.
2019-04-23

  M.Eta
Fint! Vad vore livet om inte vår ger naturens återkomst.
2019-04-23

    ej medlem längre
Alltid lika efterlängtad!
2019-04-23

  BenGust VIP
Naturen står brud i år igen.
Fin titel du har. Vi borde nog vara mer tacksamma.
Fast maj känns för mig ännu bättre.
Endast lördag var något så när varm.
2019-04-22

  Fulbergarn
Nog fick jag färg i helgen

En fin liten dikt
2019-04-22

  Lena K Nilsson VIP
Härliga ord!
2019-04-22

  Feliaxel VIP
Våren är fantastisk att få uppleva
2019-04-22

    Peter Söderqvist
Härligt vårrim så fyllt av glädje.
2019-04-22

  ULJO
Denna underbara vår
2019-04-22

  Margit Grell
Jordnära. Lovord till livet.
2019-04-21

  Stanley Rydell
Finstämd titel!
2019-04-21

    Elisabeth Nilsson VIP
Precis så lycklig kan man bli i vårens tid! Och att man fortfarande får leva.
2019-04-21

  Blomma-Stjärna VIP
dikten med titel andas tacksamhet
efter kyla och mörker
solen färgar vinterblek hud och även sinnet slår ut i blom -

2019-04-21

  M.Eta
Våren får de flesta att blomma! Fint skaldat!
2019-04-21

  Niliboy
Ja, våren är underbar!
2019-04-21

  Ezmeralda VIP
Härligt med våren när allt vaknar till liv igen. Man vill omfamna livet igen!
2019-04-21

    ADI Nehlin
Visst är det ljuvligt! Fint skaldat.
2019-04-21

  Maria Sundelin VIP
Låter härligt
Kramar
2019-04-21

  Valter Örn VIP
På samma sätt som naturen och grönskan har återuppstått så känns det också i människan vid vårens återkomst.

2019-04-21

    Mino0
Våren och dess blickfång är underbara.
2019-04-21

  H.C.B
https://www.youtube.com/watch?v=E9HPUsRkcmM

2019-04-21

  Peter G VIP
våren är verkligen en makalös tid och en fantastisk upplevelse varje år!
Väl skrivet och beskrivet!
2019-04-21

  Öknens Ros VIP
Att få uppleva det magiska med våren igen känns som en gåva.
2019-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Marita Ohlquist
Marita Ohlquist VIP