Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Madrigal

Tui-tui-tui-tui
Luften fylld
av toner

Åter söndag,
sommarvarm
och solig redan
på förmiddagen

Minnen av
andra vårar,
andra platser
blåsigare och
kallare, väcks
åter till liv

Tui-tui-tui-tui
väntar svar
från motsatt
riktning

Idag är tonen
energiskt
livgivande
och solen varm

Tui-tui-tui-tui

Ger och får svar
i en lyrisk
flerstämmig sång




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-21 11:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP