Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


698."THEY ARE SUPER EMOTIONAL!"

vem skyller man på...
en två tre ...de är likartade,
löper ut ängens spetsar...

på bakgårdar är korsdrag
"TELEPORT US TO PLUTO!"
yrar om stormar...

cirklar av segment,
"EVERYTHING BELONGS TO ME!"
fryser iver av undervattensbubblor
en två tre..."THEY ARE SUPER EMOTIONAL!"
de är många...




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Lollitta VIP
Läst 197 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-21 11:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lollitta
Lollitta VIP