Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Förlust

 

 

oskulden berövad

hon så bedrövad

känner sig bedövad

 

inte längre barn

känns som ett skarn

ej lätt som ett flarn

 

det som vackert var

finns inte längre kvar

hon inte heder har

 

förlust det är

det som hon hade kär

det blivit till besvär

 

livet ej lätt

inte på något sätt

inte lätt göra rätt




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 249 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2019-04-21 11:56



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Fint rimmad i korta och koncisa verser.
2019-04-22

  Bodingen VIP
Ä ba å åk te Indien å få en ny ditsydd
2019-04-21

  Kungskobran VIP
Förr eller senare förloras den
och det är som det skall ska
hoppas bara att det blev bra
2019-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP