Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VerklighetenVann

Vad gör man,
när man har kämpat.
Fortsatt att gå,
utan att alls tagit sig fram.
Även försökt springa,
gjort allt man kan.
Letat efter vägen,
men en återvändsgränd,
var allt man fann.

Vad gör man,
när man önskar att vissa saker som hänt,
satte fyr- och bara brann.
Vad gör man,
när önskningen blev sann,
men vaknar sen- och inser att verkligheten vann.




Fri vers (Fri form) av Parkbenksfilosofi
Läst 181 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-21 12:36



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Parkbenksfilosofi
Parkbenksfilosofi