Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


2017-04-20 23:40 av the wildcat (medlemsid: 79522) 2016-05-09 kl 13:18


Sprudlande toner


Längtande knoppar öppnar dörren
mot spirande våren
ljuset silar den späda grönskan
runt den magiska önskan
Bladens ådernät binder kransar
skuggorna dansar
alar niger över flodens bullrande fjät
ivriga röster väver drillande nät
under himlens blånande sky
all vår början är ny
En innerlig önskan jag får
vi alla bättre mår
och att dina fjärilar dansar
bland vårens kransar

Drick gärna en flaska
buteljerad vår! (björksav)


*
Kommentar sprudlande toner

2017-04-21 08:31 Härlig vårdikt.




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 220 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2019-04-21 12:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP