Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vår på vår jord

Det vår hav
som böljar grönt
över mother nature
Väcker liv i
vinter kvarlevor
som återuppstår
under solgudens
varma hand
Mother nature
gröna hav
som vi
doppar våra
sommar törstande
ögon i
och låter
solens varma hand
stryka vår kind
tills den blir gyllene brun




Fri vers av Dito VIP
Läst 196 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2019-04-21 14:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Dito
Dito VIP