Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Foto: POP-TONY ERIKSSON


GÄVLE BRINNER INIFRÅN

glo, kommentera och lägga sig i

det är gävlebornas 

melodi

gävle hatar den

som Kung Jesus gjort fri

gävle vill förbli

i svineri

 

gävle brinner inifrån

av ångest och hat

det finns ingen mat

i samma gamla tjat

gävle brinner inifrån

men tiden är kort

hela jorden bävar

snart ska den bort

 

 

manipulera

och ligga i försåt

samma trista visa

samma klagolåt

sinnessjuk fixering

idioti

det är gävlebornas

melodi

 

 

LARZ GUSTAFSSON 21/4 2019




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 245 gånger
Publicerad 2019-04-21 14:22



Bookmark and Share


  Kungskobran VIP
Gävleborgarnas marsch
2019-04-22

  Notarius publicus:Sten Wiking VIP
Ja,Gävle är en gävla stad,full av Gävelskap.
2019-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP