Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Har alltig varit


Rebell

Rebell sen 63
Jag protesterade

Så fort jag öppnade ögon
Jag skrek, jag slogs

Jag kämpade,
Jag gav aldrig upp

Jag går min väg,
Jag går själv

Ilskan växer
Kärlek saknas

I mörkret ser jag ljus
Det sista




Fri vers (Fri form) av Federico Romano VIP
Läst 158 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-04-21 14:25



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
bra, du har sting.
2019-04-21
  > Nästa text
< Föregående

Federico Romano
Federico Romano VIP